UTBILDNINGSPAKET

Är ni flera som vill gå vår webbutbildning?

Spana in våra grupprabatter! Ju fler ni är på arbetsplatsen som vill gå utbildningen, desto billigare blir det. Och bäst av allt – om minst 80% av personalen på kliniken går färdigt utbildningen kan ni bli en officiell Vänlig vård klinik! En merit djurägare efterfrågar mer och mer.

För den helhjärtat satsande kliniken

Stora paketet

Driver du kliniken som vill vara i framkant när det gäller djurvälfärd? Har du förstått vad det betyder ekonomiskt att ha stamkunder som söker hjälp i tid och älskar din personal och dess förmåga att hantera djuren på ett djurvänligt sätt? Då är det här paketet för dig! Här får klinikpersonalen en grundlig utbildning med både teoretisk kunskap och praktisk träning så att de i framtiden kan lösa problemen som uppstår på kliniken med modern vetenskap och uppdaterade hanteringsmetoder, så att patienter och kunder återkommer med glädje! Med den här satsningen visar ni att ni tar patienternas behov av Vänlig Vård på allvar!

för den kunskapstörstande personalen

Mellanpaketet

Gillar du att förstå vad du gör och varför? Vill du veta varför djuren beter sig som de gör på kliniken och lära dig hur du skapar en trygg klinikupplevelse för djuren, djurägarna och inte minst dig själv och dina kollegor? Då är den här webbutbildningen för dig! Den här utbildningen innehåller allt du behöver veta för att köra igång och använda Vänlig Vård. När 80% av personalen gått utbildningen så kan hela kliniken ansöka om att bli Vänlig Vård-klinik, fram tills det händer så får du ett personligt bevis på att du är utbildad Vänlig Vård steg 1 och djurägarna får lättare att hitta just DIG som har denna eftertraktade kunskap!

Se priser och innehåll längre ner på sidan.

för den nyfikna kliniken

Lilla paketet

Har ni ont om tid och fullt ös på kliniken och kanske är lite trötta på att stirra på en skärm med digitala föreläsningar? Då är det här paketet för er! En tvådagars genomgång på plats med massor av godbitar från onlinekursen och den stora klinikutbildningen. Här får ni enkla verktyg att implementera direkt och kan se hur Vänlig Vård hjälper er till glada patienter, nöjda kunder och förbättrad arbetsmiljö. En kompetenshöjning på kliniken som leder till långsiktiga vinster.

Se priser och innehåll längre ner på sidan.

Prisexempel

Lilla paketet

Två dagars utbildning på plats hos er på kliniken. I kurspaketet ingår workbooks för alla deltagare och efter avslutad kurs erhåller ni ett diplom för genomförd utbildning. Kursavgiften är 20.000 SEK ex moms + 1000 SEK ex moms per deltagare. Kostnader för resa och logi för 2-3 föreläsare tillkommer och varierar beroende på plats. Ni väljer själva hur många ur personalen som ska delta på utbildningshelgen.

Mellanpaketet

Investera i vår omfattande webbutbildning “Vänlig vård steg 1” till din personal! Ju fler ni är som går utbildningen desto mer rabatt får ni per person. Kolla här:

5-10 pers – 2700 SEK/pers
11-20 pers – 2500 SEK/pers
21-30 pers – 2300 SEK/pers
>30 pers – 2100 SEK/pers

Ordinarie pris: 3000 SEK/pers
Alla priser är exklusive moms.

När 80% eller fler av personalen har genomfört utbildningen kan ni ansöka om att bli en Vänlig Vård klinik!

Stora paketet

En slående kombination av vår digitala webbutbildning “Vänlig vård steg 1” och en skräddarsydd praktisk utbildning på plats på er klinik. Vi kommer att titta på hur vi kan optimera klinikmiljön för patienterna, följa djurens (och djurägarens) väg genom kliniken och träna på praktiska färdigheter tillsammans. Denna tvådagarsutbildning bokas in när personalen genomfört sin digitala utbildning så att ni tillsammans kan förankra era nyvunna kunskaper i praktiska färdigheter.

Köp webbutbildningen för ett rabatterat pris (se rabattstegen på “Mellanpaketet”) och sen köper ni till en praktisk tvådagarsutbildning för 20.000 SEK exkl moms + 1000 SEK exkl moms per deltagare. Kostnader för resa och logi för 2-3 föreläsare tillkommer och varierar beroende på plats.

Bli en Vänlig vård klinik

Varför?

För att ge kunden trygghet i att bemötandet på kliniken sker i Vänlig Vårds anda och gör det tydligt och lätt att hitta en klinik som har uppdaterad kunskap och ger Vänlig Vård.

Hur?

När minst 80% av personalen och minst en från varje personalkategori har genomfört Vänlig Vårds digitala utbildning kan kliniken ansöka om att bli Vänlig Vård klinik. Ansökan förnyas varje år och kostar 1500 SEK ex moms/år.

Känns det svårt?

Att omvandla teoretisk kunskap från en digital utbildning till att utföra i praktiken kan vara ett stort steg. Vi kommer gärna och hjälper er med detta på plats på er klinik! Läs mer under “stora paketet” här ovan.

Detta får du som officiell Vänlig vård klinik

Marknadsföring i våra kanaler

Vi ser till att ni blir synliga via digital marknadsföring i våra kanaler och listning på vår hemsida. De djurägare som söker Vänlig Vård klinik kommer enkelt att hitta er via oss.

FÖNSTERDEKALER OCH LOGGOR

Ni får även själva marknadsföra er som Vänlig Vård klinik gentemot kunder och får fönsterdekaler till kliniken och logga till hemsidan så att alla djurägare tydligt ser att ni driver en Vänlig Vård klinik.

BROSCHYRER OCH ANNAT GRAFISKT MATERIAL

Vi förser er med broschyrer och annat grafiskt material till kliniken och djurägarna, allt för att underlätta att ge Vänlig Vård.

Är du redo att satsa på Vänlig vård för din personal?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi per mail inom ett par dagar. 

Lämna detta fält tomt